HU
EN
DE
.

      
Kezdőlap


Üdvözöljük az Auszer Kft. honlapján.


Cégünk az ESD (elektrosztatikus kisülés) és a forrasztástechnika problémáira kínál megoldásokat, 1998 óta. Kezdetben antisztatikus termékek, alapanyagok forgalmazásával foglalkoztunk, majd az évek során szerzett tapasztalatok alapján folyamatosan bővítettük kínálatunkat. Ma már az ESD és forrasztástechnika területen előforduló bármely jellegű problémára kínálunk megoldásokat.

Vállalati filozófiánkban nagy hangsúlyt fektetünk a szaktanácsadásra, így képzett szakembereink szívesen állnak partnereink rendelkezésére.

A legkeresettebb termékeket raktárról értékesítjük, ingyenes mintát küldünk, ha ki szeretné próbálni, és a megrendelését gyors szállítási határidővel igyekszünk teljesíteni.

Üzleti sikereinknek köszönhetően folyamatosan bővítjük termékpalettánkat. Kérjük, tekintse meg új termékeinket és katalógusunkat.

Kiváló minőségű termékekkel, és széles termékskálával állunk partnereink rendelkezésére. A kitartó és sikeres üzletpolitikánknak köszönhetően mára már számos világhírű nagyvállalatot sikerült partnereink körében üdvözölni.

Reméljük, honlapunkon sok hasznos információhoz jut az ESD elleni védekezéshez és a forrasztástechnika újdonságai iránt. Ha bármilyen további információra lenne szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, faxon vagy az interneten keresztül.Az Auszer Kft alábbi weblapjai nem kezelnek „sütiket”, nem kér a felhasználótól személyes adatokat, nem jegyzi meg a felhasználó számítógépének az IP címét: www.auszer.hu www.kontaktspray.hu

Adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheti meg.