HU
EN
DE
.

      
Minőségpolitika


Az Auszer Kft. partnerei színvonalasabb kiszolgálása érdekében, 2004-ben MSZ EN ISO-9001:2001 minőségirányítási rendszert vezetett be.

Az AUSZER Kft. fő célkitűzése, hogy vevői megelégedésére, olyan teljes körű és magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújtson - ESD és forrasztás technikai termékek forgalmazása, EOS/ESD kivitelezési munkák elvégzése, ESD mérések elvégzése, ESD oktatások (minden szinten) -, amelyek minden vevői igényt kielégítenek.

E minőségpolitikának szolgálnia kell továbbá az AUSZER Kft. alkalmazottainak szakmai fejlődését, valamint a kitűzött gazdasági teljesítmény fokozását, mindeközben szem előtt tartva a környezetvédelmi és biztonsági előírások és követelmények betartását.

Célunk, hogy a megszerzett piaci pozíciónkat megtartsuk, bővítsük, megerősítsük az ESD és forrasztás technikai termékek forgalmazása és szolgáltatása területeken, melyet a folyamatos szakmai fejlődés mellett elhivatottságunkkal akarunk biztosítani.

A célkitűzések megvalósítását az MSZ EN ISO-9001:2001 minőségirányítási rendszer bevezetésével és folyamatos alkalmazásával, fejlesztésével látjuk megvalósíthatónak.